» Прикажи све сувенире

Архива вести:


Позив за манифестацију регије Западне Србије
01/07/2014

Задовољство нам је да Вас позовемо на промоцију
туристичке понуде, са нагласком на манифестације, које ће се током лета
организовати у регији Западна Србија.

Промоција ће се одржати од 03. до 04. јула у Галерији Прогрес, у 
Београду.
Активно учешће у промоцији, имаће и Туристичка организација Златибор.

Позивамо Вас на отварање промоције у четвртак, у 12 часова.
Истог дана моћи ћете да погледате модну ревију - Сирогојно џемпера
и да уживате у звуцима трубачког оркестра Дејана Јевдјића.
У петак  ће наступом бенда Бад Цопy бити најављен рок фестивал "Хиллс Уп", који се по први пут организује на Златибору.Моделар за нове сувенире
27/05/2014

Уколико сте заинтересовани за производњу нових сувенира, прослеђујемо контакт моделара Бојана Ђорђевића који израђује моделе (магнети, рељефи, фигуре...) у складу са посебним наруџбинама.


Контакт:

Бојан Ђорђевић, Лесковац
Моб: 064 97 46 914
Мејл: bojandjordjevic1967@gmail.com

 


Позив за изложбу сувенира У Жагубици
07/05/2014

Општина Жагубица, дана 27. јуна 2014. године (петак), у Жагубици (Главна улица, Трг Јована Шербановића, Пчеларски едукативни центар), организује и ове године Изложбу сувенира и народних рукотворина.

Изложба сувенира и народних рукотворина је један од пропратних садржаја продајног карактера која се организује у оквиру Сабора „Врела Хомоља“ у Жагубици, учвршћујући своју позицију кроз одзив учесника и интересовање гостију манифестације.

Повезивање пријатеља и партнера манифестације Сабор „Врела Хомоља“ у Жагубици је стална обавеза и задовољство Општине Жагубица, а Изложба сувенира и народних рукотворина је место пословних контаката, интересовања и могућности за ширу сарадњу.

За представнике Туристичке организације, удружења жена са старим занатима и рукотворинама и произвођаче сувенира из вашег града обезбеђени су освежење, ланч пакети и  штандови за које није потребно платити котизацију.

Димензије штанда су 120х60цм.

У циљу боље организације и благовремене израде табле са називом ваше фирме/удружења за штанд, молимо вас да своје учешће потврдите најкасније до 30. маја 2014. године (петак) писмом на адресу: Ј.П. Туристичка организација општине Жагубица, Краља Милана 30, 12320 Жагубица или на е-mail: tozagubica@gmail.com.

Пријава треба да садржи назив фирме/удружења који ће бити штампан на табли за штанд и број особа која ће присуствовати изложби и предмет излагања.

Контакт особа: Милена Пајић, самостални стручни сарадник за оглашавање и маркетинг у Ј.П. Туристичка организација општине Жагубица, телефон: 012/7643-657, мобилни телефон: 062/8098-366.

Петровдански етно сајам
25/04/2014


Yдружење за неговање старих заната, српске традиције и рукотворина “Етно форма” организује традиционални “Петровдански етно сајам”.

Сајам ће бити одржан 12. јула 2014. године Јагодини.

Учешће на сајму за излагаче је бесплатно. Сајам је интернационалног карактера, а најављени су учесници из Европске Уније и суседних земаља. За детаље као и за пријаву контактирајте нас etnosajam2014@gmail.com   да би вам послали пријаву.


Пуно поздрава и свако добро.

Јованка Јевтић
Етноформа
064/9192652


Шљивовачки сајам домаће ракије
22/04/2014

Обавештавамо вас да се 7. Шљивовачки сајам домаће ракије организује 03. маја 2014. године у златиборском селу Шљивовица.

Програм сајма можете погледати i нa линку www.zlatibor.org.rs

На нашем сајту можете прочитати и вест о доласку гостију из Русије и Грчке на Златибор током васкршњих празника www.zlatibor.org.rs